Home Nieuws Kennismaken met de Procestechniek in House of Skills

Kennismaken met de Procestechniek in House of Skills

30 januari 2024

Horen-zien-voelen en ruiken waren wel de zintuigen die van 15-18 januari 2024 vooral gebruikt werden tijdens de Pilot “Kennis maken met de Procestechniek". Ruim 165 leerlingen uit klas 2 van het Bonhoeffer College en Het Stedelijk Alpha namen hier hieraan deel. Actieve workshops in ons eigen House of Skills en bij het Technolab in Enschede gegeven door docenten van het Zone.college en ROC van Twente.

Deel dit bericht!

De link is gekopieerd

Aan de slag!

Op bezoek bij Heks’nkaas en Dessertmeesters in Oldenzaal, en Twence in Hengelo. We kijken terug op drie mooie dagen waarbij we de leerlingen een “kijkje in de keuken” van de procestechniek konden geven. De organisatie was in handen van STO- Enschede en het House of Skills Almelo, het praktijkcentrum van Proces Your Future. Een groot dank je wel, voor alle betrokken bedrijven en docenten die dit evenement tot een succes hebben gemaakt.

De organisatie was in handen van STO- Enschede en het House of Skills Almelo, het praktijkcentrum van Process Your Future. Een groot dank je wel, voor alle betrokken bedrijven en docenten die dit evenement tot een succes hebben gemaakt.

Workshops House of Skills en Technolab

Actieve workshops in ons eigen House of Skills en bij het Technolab in Enschede gegeven door docenten van het Zone.college en ROC van Twente.

Bedrijfsbezoeken

Op bezoek bij Heks’nkaas en Dessertmeesters in Oldenzaal, en Twence in Hengelo. We kijken terug op drie mooie dagen waarbij we de leerlingen een “kijkje in de keuken” van de procestechniek konden geven.

De leer-/werkomgeving voor procestechnologie