Home House of Skills

House of Skills

De plek waar leerlingen, studenten en bedrijven aan de slag gaan in de procestechniek? Dat is House of Skills in Almelo. Aan de Kolthofsingel in Almelo richt Process Your Future (samenwerking van het Zone.college, ROC van Twente, Saxion en bedrijfsleven) een unieke leeromgeving in speciaal voor de procestechniek. Het is de eerste leeromgeving in deze vorm in Oost-Nederland.

Bekijk House of Skills ook in 3D

Scroll

Aandachtsgebieden

1

Oriënteren en voorlichten

2

Techniek en Ontwikkeling/opleiden

3

Innovatie

Interactieve leeromgeving

House of Skills wordt de plek waar leerlingen, studenten, werkenden en zij-instromers kennismaken met procestechniek én alles kunnen leren over procestechniek. In een omgeving die er net als de echte praktijk uitziet. Bij House of Skills draait alles om leren, jezelf ontwikkelen, experimenteren en fouten mogen maken.

In deze inspirerende leeromgeving maken we gebruik van combinaties tussen fysieke, digitale en zelfs virtuele middelen. Met de modernste techniek, apparatuur, bibliotheek en interactieve leerplekken is dit de plek waar vakmanschap op het gebied van procestechniek wordt ontwikkeld.

Ontdekken en opleiden

De vraag naar procesoperators blijft. In verschillende sectoren zijn deze mensen nodig. Om voldoende, goed opgeleide arbeidskrachten te houden, werken onderwijsinstellingen en bedrijfsleven al jaren samen. Met de inrichting van een praktijkcentrum bieden we leerlingen, studenten en zij-instromers nog meer mogelijkheden om kennis te maken met procestechniek én om vaardigheden te vergroten.

House of Skills

Ontdekken
Opleiden
Ontwikkelen