Home Activiteiten

Activiteiten

Process your Future organiseert jaarlijks (samen met anderen) verschillende activiteiten. Dit doen we om mensen met elkaar te verbinden, om kennis en kunde te delen, om elkaar te inspireren en om het de sector procestechniek de aandacht te geven die het verdient.

Klik op een van de activiteiten om er meer over te lezen. Zodra de datum van een activiteit bekend is, verschijnt deze ook in de agenda hier op de website.

Scroll

ALV

Twee keer per jaar organiseren we een Algemene Ledenvergadering. Alle partners (leden) van Process Your Future nodigen wij uit om aanwezig te zijn. Let op: alleen voor genodigden. 

De week van proces- en voedingsmiddelentechnologie

Ieder jaar organiseren wij de ‘De week van proces- en voedingsmiddelentechnologie’. Met deze week krijgen vmbo-leerlingen de kans om kennis te maken met de verschillende interessante beroepen in de procestechniek Een uniek inkijkje ‘in de keuken’ bij verschillende bedrijven. Met eigen ogen zien wat de bedrijven doen en wat het inhoudt om in de procestechniek te werken. Dit jaar pakken wij het anders aan. Kleiner, meer op maat en uitdagender.

Decanendag

Stap in de fascinerende wereld van procestechniek tijdens onze decanendag. Als decaan speel je, net als bedrijven, een belangrijke rol bij de bekendheid van procestechniek. De voorlichtingsrol die decanen hebben is van onschatbare waarde voor leerlingen/studenten en opleidingen. En daarmee ook voor de sector.

Pitch & Match

Laten zien wat je als bedrijf in huis hebt én te bieden hebt voor studenten en werkzoekenden: dat is wat onze partners doen tijdens de Pitch & Match middag. Stageplaatsen, vacatures en loopbaanmogelijkheden komen hier aan bod.

Roadshows

Meerdere keren per jaar organiseren wij een Roadshow waarbij werkcoaches en medewerkers van de veertien Twentse gemeentes kennis maken met de procestechniek. Zo kunnen zij werkzoekenden beter informeren en enthousiasmeren over werken in de procestechniek.

Symposium

Jaarlijks organiseren wij een symposium. Een bijeenkomst waarin we bijzondere, opvallende of nieuwe ontwikkelingen op het gebied van procestechniek delen. Met verschillende sprekers nemen we je graag mee in de wereld van procestechniek.