Home activiteiten De week van proces- en voedingsmiddelentechnologie

De week van proces- en voedingsmiddelentechnologie, maar dan anders!

Ieder jaar organiseren wij de ‘De week van proces- en voedingsmiddelentechnologie’. Met deze week krijgen vmbo-leerlingen de kans om kennis te maken met de verschillende interessante beroepen in de procestechniek Een uniek inkijkje ‘in de keuken’ bij verschillende bedrijven. Met eigen ogen zien wat de bedrijven doen en wat het inhoudt om in de procestechniek te werken.

Dit jaar pakken wij het anders aan. Kleiner, meer op maat en uitdagender.

Bezoek House of Skills en een bedrijf!

House of Skills is een prachtig gebouw met heel veel mogelijkheden voor studenten en docenten. Een unieke plek om de proces- en voedingsmiddelentechniek te ontdekken. PCPT biedt hier op gemaakte programma’s voor aan. In overleg stellen wij  een programma samen, dat kan bestaan uit een bezoek naar een bedrijf en/of technieklessen bij House of Skills. Maar ook inspiratielessen over voeding of andere gerelateerde onderwerpen. Samen bepaal je onderwerp, de vorm en het moment.

Het doel is om leerlingen een goed beeld te geven van de proces- en voedingsmiddelenbranche. En hoe mooi is het als wij dat samen met jullie als school kunnen bereiken. 

Meld je aan

"*" geeft vereiste velden aan