VR Training academy

Graag brengen wij jullie op de hoogte van een nieuwe VR training academy voor bedrijven.  Op dit grensverleggende platform voor VR trainingen in de industrie vinden jullie diverse VR trainingen zoals NEN 3140 VOP. Meer info via de linkhttps://www.vrtraining.academy/

Nieuwsbrief PCPT

Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date omtrent nieuws en ontwikkelingen.
Samen komen we verder!

Samen komen we verder!

Maak kennis met een van de nieuw leden van Process Your Future uit het onderwijs, het Stedelijk Lyceum.  Welkom aan boord, Maike Warrink. En op naar een mooie samenwerking!

Lees meer
Samen zetten we Twente als techniekregio op de kaart!

Samen zetten we Twente als techniekregio op de kaart!

Samen zetten we Twente als techniekregio op de kaart! Met de Week van de Proces en Voedingsmiddelentechnologie laat PYF – in samenwerking met lokale partners – kinderen al op jonge leeftijd kennismaken met techniek. Zo leren kinderen met welke technieken bedrijven in onze regio werken.

Lees meer

Mooi Werk!

Werken in de procestechniek en levensmiddelenindustrie is uitdagend, afwisselend en geeft heel veel voldoening. Dat kunnen wij wel beweren, maar wie kunnen dat nu beter uitleggen dan al die kanjers die werken in deze boeiende sector?

Lees meer
Twentestage.nl

Twentestage.nl

Zeker in deze tijd is het heel belangrijk dat zoveel mogelijk studenten stage lopen en zo werkervaring opdoen. De provincie Overijssel stelt subsidiebedragen beschikbaar voor de interne begeleiding van potentiële vakmensen. Twentestage helpt je bij de aanvraag van deze subsidies.

Lees meer
Op bezoek bij..

Op bezoek bij..

Landgoed Kaamps Familie Nijland Midden in Twente, in het kleine dorpje Deurningen ligt het prachtige Landgoed Kaamps. Hier zorgt de familie Nijland met veel liefde voor hun koeien en wordt er van de dagverse melk heerlijke kaas en zuivelproducten gemaakt. Boer Herbert...

Lees meer
Blik op de toekomst

Blik op de toekomst

Met een Blik op de Toekomst... komen onze Projectleiders Johan Soer en Gerard Nijhuis deze vrolijke koekblikken met inhoud de aankomende weken bij onze leden bezorgen en even bijpraten over de toekomst onder het genot van een kop koffie!

Lees meer
uw bedrijf op VR-presentatie?

uw bedrijf op VR-presentatie?

Voor de kennismaking van bovenbouwleerlingen (VMBO TL/ HAVO/VWO) met technische bedrijven organiseert Jet-Net elk jaar een Careerday-on-Tour (CoT). Als uitbreiding van deze bedrijven-bezoeken is een VR applicatie ontwikkeld waarbij leerlingen op een interactieve en uitdagende manier kennis maken met functies binnen technische bedrijven.

Lees meer

Nieuw vakmanschap voor de
proces- en levensmiddelen-industrie

 

Mooi werk
in de procestechniek!

 

Jij maakt het helemaal
in de proces- en levensmiddelen-techniek!

 

Procestechniek:
net iets voor jou...

Pin It on Pinterest

Share This