Home Nieuws

Nieuws

Sneak Preview House of Skills 30 november

9 oktober 2023

Staat donderdag 30 november al met hoofdletters in je agenda? Niet? Dan ga je dat nu vast wel doen. Die dag vanaf 16.30 uur ontvangen we graag in het House of Skills aan de Kolthofsingel in Almelo. Let op: alleen voor genodigden. 

House of Skills in 3D

13 juli 2023

Wij zijn helemaal enthousiast over de mooie ruimte waar we in het najaar hét kenniscentrum van Oost-Nederland mogen openen. Achter de schermen wordt hard gewerkt én verbouwd aan het House of SKills op aan de Kolthofsingel 8 in Almelo. Graag willen we jullie ook in deze ontwikkelingen meenemen.

Process Your Future gaat unieke digitaliseringslag aan

10 juli 2023

Process Your Future, het samenwerkingsverband tussen bedrijven in de proces- en levensmiddelenindustrie en ROC van Twente, Saxion en Zone.college, zet een belangrijke stap binnen de digitalisering in het nieuwe House of Skills in Almelo.

Toekenning aanvraag Nationaal Groeifonds

12 juni 2023

123 miljoen voor betere samenwerking beroepsonderwijs en bedrijfsleven: Process Your Future is een van de 15 geselecteerde consortia.

Belangrijke stap voor realisatie House of Skills

15 mei 2023

Process your Future zet vandaag een belangrijke stap voor de realisatie van House of Skills. De plek waar studenten en bedrijven aan de slag gaan in de Proces- en Levensmiddelenindustrie. Marcel Koerts, Manager Onderwijs van ROC van Twente en Gerard Schröder van Schröder Vastgoed, tekenden een samenwerkingsovereenkomst voor het nieuwe House of Skills in Almelo, in het bijzijn van Gerard Nijhuis en Dirk Zuidema, projectleiders van PCPT.

2022 in één oogopslag

10 januari 2023

2022 zit erop. Wat een jaar! Een toename van ons ledenaantal, onze bekendheid, een GÓ voor ons praktijkcentrum In Almelo, de opstart van werkgroepen en de hoeveelheid activiteiten. We kijken graag met je terug naar de mooie mijlpalen die we met elkaar hebben gemaakt!