ALV

Twee keer per jaar organiseren we een Algemene Ledenvergadering. Alle partners (leden) van Process Your Future nodigen wij uit om aanwezig te zijn. Let op: alleen voor genodigden. 

19/06/2024
17:00

Verantwoording

In de ALV vertelt het bestuur over hoe het gaat, wat er is gedaan, gaat gebeuren en legt het bestuur verantwoording af. Alle leden betalen contributie en zij hebben recht om te weten hoe wij het geld besteden. Het bestuur neemt de leden mee in de ontwikkelingen die komen en legt te nemen besluiten voor aan de leden.

Samen

Samenwerking is binnen Process Your Future de basis. Onderwijs, bedrijven en studenten samenbrengen. En samen de gewenste koers bepalen én nastreven. Dankzij de intensieve samenwerkingen met onze leden houden we ontwikkelingen in de branche en in het onderwijs goed in de gaten.

Frisse blik

De ALV vindt iedere keer bij een andere partner plaats. Dit zorgt ervoor dat we iedereen de kans geven een kijkje in de keuken te nemen bij een ander bedrijf. Zo leren onze partners elkaar nog beter kennen, versterken we het netwerk en zorgen we iedere keer voor een frisse blik.

Meld u aan voor de Algemene Ledenvergadering.

Inschrijven ALV

"*" geeft vereiste velden aan