Home activiteiten Decanendag

Decanendag

Stap in de fascinerende wereld van procestechniek tijdens onze decanendag. Als decaan speel je, net als bedrijven, een belangrijke rol bij de bekendheid van procestechniek. De voorlichtingsrol die decanen hebben is van onschatbare waarde voor leerlingen/studenten en opleidingen. En daarmee ook voor de sector.

09/11/2023
Van 09:00 uur tot 18:00 uur

Inzicht

De decanendag geeft decanen de gelegenheid om nog meer inzicht te krijgen in de dynamiek van deze sector. Een sector die altijd in beweging is. Zo is een bedrijfsbezoek een standaardonderdeel van de decanendag. Met eigen ogen zien wat er gebeurt.

Mogelijkheden

Met deze decanendag geven we decanen een beter beeld van de mogelijkheden binnen de procestechniek. Decanen ervaren zelf hoe het vakgebied voortdurend verandert en welke impact innovaties hebben op de samenleving; onderwijs, bedrijfsleven en voor consumenten. Wat studenten nu leren, is misschien volgend jaar alweer achterhaald. Voor decanen is het ook goed te weten wat er nieuw of anders wordt. Daarom werken we graag samen en ontmoeten we decanen graag op de decanendag.

Meer weten

Wil je graag meer informatie over de decanendag? Of wil je zelf een decanendag organiseren met onze hulp en aanwezigheid? Neem dan contact op met Chantal Bos via cbos@zone.college en ontdek de onbegrensde mogelijkheden van de procestechniek.