Met spijt hebben we besloten de Week van de Procestechniek en Levensmiddelenindustrie tot een nader te bepalen datum uit te stellen.

Jongeren uit klas 3 en 4 van het VMBO enthousiasmeren en laten kennismaken met de beroepen in de sector proces- en levensmiddelentechnologie – dat is de bedoeling van deze week. De Week is een vast item in de agenda van heel veel scholen en bedrijven in Twente.
In de afgelopen jaren hebben duizenden VO-leerlingen een bezoek gebracht aan één van de deelnemende bedrijven en daarmee een geweldige leerervaring gehad. Ze hebben kennis gemaakt met een boeiende en dynamische sector, waar ze later een prima baan in kunnen vinden.

Corona

Voor januari 2021 was een volledig coronaproof versie in de steigers gezet: als leerlingen niet naar de bedrijven kunnen komen, dan komen de bedrijven naar de leerlingen! Met het verzorgen van presentaties, online workshops en door vele andere creatieve oplossingen lag een mooie ‘Week 2.0’ in het verschiet.

Door de nieuwe situatie, waarin leerlingen vanaf nu tot en met 19 januari vanuit huis les zullen volgen, dreigt de afstand tussen de kinderen en de bedrijven wel erg groot te worden. Reden om te besluiten de Week uit te stellen.

Geen afstel

Van uitstel komt geen afstel. Er komt een nieuwe datum, zodra er zicht is op een werkende vorm voor iedereen. Wordt vervolgd, we houden u op de hoogte!

Pin It on Pinterest

Share This