Hierbij stellen we jullie voor aan ons nieuwe lid Zeton:

Zeton is werelds toonaangevende ontwerper en bouwer van innovatieve labschaal systemen, proefinstallaties, demonstratie-installaties en kleine modulaire productiefabrieken. Met ruim 155 collega’s ontwikkelen en bouwen we custom made installaties. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de laatste innovaties in procesontwerp, meet en regeltechniek en de hoogste veiligheidsstandaarden.

Werken bij Zeton betekent betrokken zijn begin tot eind van een project. Van het vroege ontwerp tot de constructie, maar ook de testfase en oplevering op locatie. Duurzaamheid is daarin steeds vaker het sleutelwoord. Bijvoorbeeld recyclebare polymeren uit hernieuwbare grondstoffen, die gebruikt worden voor duurzame oplossingen in de verpakkings- of vliegtuigindustrie. Maar ook nieuwe materialen die uit afval worden geproduceerd. Dit maakt werken bij Zeton, in tegenstelling tot veel andere bedrijven, echt uniek.

 

Samenwerking PCTP:


Onze medewerkers staan bij ons op één. Daarom investeren we volop in opleiding en ontwikkeling. Samenwerking met PCPT past in deze filosofie. Het creëren van een omgeving waarin iedereen wordt gestimuleerd en geprikkeld om zichzelf te ontwikkelen. En doorgroeimogelijkheden zijn er genoeg. Laten we samen verder groeien!

Meer informatie: www.werkenbijzeton.nl

InformatieWil je meer wilt weten over werken bij Zeton, afstuderen of een stage bij Zeton?

Neem dan contact op met
Erik Schulenberg, HR-Manager @ | erik.schulenberg@zeton.nl
T. | 053 – 428 41 00

 

Pin It on Pinterest

Share This