Off Roadshow

Op 28 oktober heeft Process Your Future  in samenwerking met het Werkplein Twente een roadshow georganiseerd voor werkcoaches en werkzoekenden langs een tweetal werkgevers, die momenteel hard op zoek zijn naar nieuwe medewerkers.

Bolletje

Het doel van deze dag is om de werkzoekenden, maar ook de werkcoaches een beeld te geven bij het bedrijf, de werkomgeving, de werkplek en het werk en de hierbij passende opleidingsmogelijkheden. Alles in het teken van vergroten kennis, image building en genereren nieuwe instroom voor onze leden.

In de ochtend arriveerden we bij Bolletje in Almelo waar we gastvrij werden ontvangen,  Na een uitleg over het bedrijf onder het genot van een kop koffie krijgen de werkcoaches en werkzoekenden een inspirerende rondleiding door het bedrijf.

 

Dijkstra Plastics

Nog even met zijn allen op de foto en dan door naar Dijkstra Plastics in Almelo waar ze al zitten te wachten om met trots hun mooie bedrijf te kunnen laten zien. Ook hier hebben we een mooi beeld  gekregen tijdens de rondleiding door hun proceshallen.

Geslaagde dag

We kunnen terugkijken op een succesvolle dag, waarbij de werkcoaches van Werkplein Twente door de rondleiding door beide bedrijven een goed beeld hebben gekregen van het werken in de procestechniek. Ook de werkzoekenden hebben aangegeven enthousiast te zijn in deze mooie Twentse bedrijven en dat zij hier vervolg aan willen geven.

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This