Onze visie

Samen werken aan procestechniek. Wij zijn ervan overtuigd dat door samen te werken, we de wereld van procestechniek verbeteren. Dat we bestaand en toekomstig personeel de meest actuele kennis en kunde meegeven om mee te blijven gaan met alle ontwikkelingen.

Dit doen we door kennis en kunde te delen, mensen op te leiden en om te scholen en met bemiddeling. De kracht zit in de samenwerking van bedrijfsleven en onderwijs. Deze twee samen maken 1+1=3.

Koplopers in de Twentse proces- en levensmiddelenindustrie werken samen met ROC van Twente en het Zone.college aan het opleiden en ontwikkelen van mensen. Het nieuwe praktijkcentrum, House of Skills, is een concreet voorbeeld van deze krachtige samenwerking.

Door samen House of Skills in te richten is er meer mogelijk in het ontwikkelen en opleiden van mensen. Zowel van bestaand personeel in de sector als scholieren en studenten. Kennis, kunde én middelen worden gedeeld. Binnen de bedrijven en scholen is veel kennis en kunde aanwezig. Dit bundelen maakt het House of Skills een unieke plek voor de verdere doorontwikkeling van vakmensen in de procestechniek.