Morssinkhof Groep                                                                                                       

Morssinkhof Groep is het moederbedrijf van diverse productie- en handelsondernemingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Overijsselse Hengelo.

 

Het familiebedrijf is opgericht in 1901 en in 2021 is de leiding overgedragen aan de vierde generatie Morssinkhof. Het sociale karakter is in al die jaren behouden gebleven. En dat is bijzonder, aangezien het bedrijf een flinke groei heeft doorgemaakt en inmiddels meer dan 300 eigen medewerkers telt. Morssinkhof Groep besteedt uitgebreid aandacht aan de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Bovendien biedt het bedrijf mogelijkheden voor tientallen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit jaar behaalden ze als beloning Trede 3 van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Ook is het bedrijf trotse Werkpakt Keurmerkhouder, vanwege haar onderkenning van de talenten van werkzoekenden (al dan niet met een arbeidsbeperking).

 

Betonfabrikant     

Met vijf eigen betonproductielocaties in Hengelo (2x), Hardenberg, Enter en Malden is Morssinkhof Groep fabrikant van betonnen GWW– en sierbestratingsproducten.

Deze producten worden via Morssinkhof Infra geleverd aan een diversiteit aan doelgroepen, zoals gemeenten, projectontwikkelaars en aannemers. Met Morssinkhof City Styling is het bedrijf een creatieve sparringpartner voor voorschrijvers en architecten, waarbij regelmatig klantspecifieke producten geproduceerd worden.

foto: City Styling ROC van Twente 

 

 

Handelsondernemingen                                                                                                                       

Naast producent is Morssinkhof Groep eigenaar van de handelsondernemingen Brinkman baksteencentrum, TuinVisie en Decor Son. Met Brinkman baksteencentrum levert het bedrijf gebakken straatstenen en gevelstenen voor de zakelijke markt.

Handelsonderneming TuinVisie levert tuinmaterialen voor de consumentenmarkt via een netwerk van dealers en hoveniers. En met dochteronderneming Decor Son produceert het bedrijf onder andere wanddecoratiematerialen, consumentenverpakkingen zanden & grinden voor de DHZ-branche.

 

 

 

 

Morssinkhof en PCPT  

Brigitte Nijland, P&O Morssinkhof Groep: “Met ons lidmaatschap bij PCPT onderschrijven we het belang van het opleiden en behouden van technisch talent in Oost-Nederland.

Onze medewerkers zijn voor ons ons belangrijkste kapitaal. Binnen de organisatie bieden we onze medewerkers de mogelijkheid om te blijven leren en door te ontwikkelen. Ook met het IKBINDR lidmaatschap dragen we actief bij aan een positieve leercultuur. Daarnaast zetten we ons in om nieuwe talenten aan te trekken.

Door samen met het onderwijs, collegabedrijven en sociale partners op te trekken, staan we sterker in het realiseren van onze gezamenlijke doelstellingen.

 

 

Morssinkhof Groep  |  Homepage (morssinkhof-groep.nl)

Welkom Morssinkhof Groep, wij kijken uit naar een mooie samenwerking !!

 

 

Pin It on Pinterest

Share This