Aqua+ is Nederlands marktleider in het ontwerpen, installeren en onderhouden van sprinklersystemen en andere brandbeveiligingsinstallaties. Een familiebedrijf met Twentse roots, dat inmiddels met ruim 270 medewerkers vanuit 5 vestigingen landelijk projecten uitvoert en service biedt. Onze klanten zijn heel divers; denk aan productiebedrijven, detentiecentra, woontorens, maar ook kantoren, winkelcentra en de foodindustrie. Neem eens een kijkje op Projecten – Aqua+

 

Een informele en open sfeer, doorzetten en samenwerken zijn kenmerken die bij ons horen. Ook is er aandacht voor elkaars ambities en zijn wij trots op elkaars prestaties. In ons werk komen verschillende technische disciplines samen en zoeken we constant naar mogelijkheden om te verbeteren en innoveren. Ook hebben we veel aandacht voor duurzaamheid en werken we CO2 neutraal. Binnen Aqua+ is er volop ruimte voor opleiding en ontwikkeling en omdat wij een groeiende organisatie zijn, is er veel mogelijk binnen je loopbaan.

 

Samenwerking PCPT

Graag laten we zien welke uitdagende kansen er liggen in technische beroepen. Door aan te sluiten bij PCPT willen we verschillende doelgroepen kennis laten maken met de mogelijkheden binnen de branche en binnen ons bedrijf. De samenwerking met andere bedrijven en opleiders maakt ons samen sterk!

Wil je meer weten of vacatures of opleidingsmogelijkheden binnen Aqua+ Sprinklersystemen B.V. neem dan contact op met

 

Michelle Endeman, recruiter

m.endeman@aqua.nl – 06-21905657

Pin It on Pinterest

Share This