Afgelopen week maakten ruim 300 eerste- en tweedejaars leerlingen uit het voortgezet onderwijs in Twente op een interactieve manier kennis met procestechniek, automatisering, voedingsmiddelentechnologie en laboratoriumtechniek tijdens de Week van de Proces- en voedingstechnologie.
Veel jong talent talent voor de toekomst
Met workshops van bedrijven zoals Boermarke, MetaChef, Verpakkingsindustrie Stempher B.V. , Nobian en vele anderen kregen leerlingen van het Pius X-College, Bonhoeffer College, het Erasmus, Omnis College, CSG Reggesteyn Zone.college en Twents Carmel College de kans om hun talenten te ontdekken en zich te laten inspireren door de mogelijkheden in deze sectoren. Ook uitwisselingsstudenten van Resonant MBO uit Antwerpen sloten aan bij deze unieke ervaring.
Dankzij deze samenwerking tussen onderwijsinstellingen en bedrijven, brengen we jonge mensen in contact met deze kansrijke sector. Zo dragen we bij aan een toekomst waarin goed opgeleid talent een sleutelrol speelt. Het House of Skills, dé plek in Twente die laat zien wat procestechniek is, is hiervoor hiervoor een zeer inspirerende locatie.
Dank aan de deelnemende bedrijven
MetaChef, Nobian, Wij Techniek, Koninklijke Grolsch, Boermarke, FoodConnect, Waterschap Vechtstromen, Johma, Quantum Delta NL, Techniscience, Nobian, REMO West-Twente, ROC van Twente en Zone.college:
Hartelijk bedankt voor jullie bijdrage deze succesvolle week!
Benieuwd hoe het House of Skills ook voor jouw organisatie impact kan maken? Neem contact op met Process Your Future en ontdek hoe we samen kunnen bouwen aan talent voor de toekomst.