Home Nieuws Save the date: 27 juni 2024

Save the date: 27 juni 2024

18 april 2024

House of Skills: Dé plek waar leerlingen, studenten, werkenden en zij-instromers kunnen kennismaken met proces- en voedingsmiddelentechnologie én hier alles over kunnen leren. In een omgeving die er net als de echte praktijk uitziet. Bij House of Skills draait alles om leren, jezelf ontwikkelen, experimenteren en fouten mogen maken.

Deel dit bericht!

De link is gekopieerd

Op 27 juni 2024 vindt de officiële opening van House of Skills plaats, en we nodigen je van harte uit om deze mijlpaal samen met ons te vieren. De opening is om 15.00 uur en het adres van House of Skills is de Kolthofsingel 8 in Almelo. Kom jij ook om alle mogelijkheden te ontdekken en om onder het genot van een hapje en drankje te netwerken? De middag duurt tot ongeveer 17.30 uur.

House of Skills is een dynamisch initiatief waar innovatie en ontwikkeling centraal staan. Leerlingen, studenten, werkenden en zij-instromers kunnen hier op een innovatieve wijze alles leren over voedings- en procestechniek. Van inspirerende rondleidingen tot boeiende gesprekken over de nieuwste digitale onderwijstechnieken, House of Skills legt de fundamenten voor de toekomst van techniek en voeding.

Tijdens de officiële opening openen we de deuren van House of Skills feestelijk en luiden we een nieuwe fase van innovatie en ontwikkeling in, in een omgeving die er net als de echte praktijk uitziet. Bij House of Skills draait alles om leren, jezelf ontwikkelen, experimenteren en fouten mogen maken.

Wil je dit unieke moment niet missen? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier. Meer details over het programma volgen binnenkort.

 

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 27 juni 2024 in de House of Skills!

Geef je op!

Opening House of Skills

Op 27 juni openen wij House of Skills. De plek waar leerlingen, studenten en bedrijven aan de slag gaan in de procestechniek? Dat is House of Skills in Almelo. Aan de Kolthofsingel in Almelo richt Process Your Future (samenwerking van het Zone.college, ROC van Twente, Saxion en bedrijfsleven) een unieke leeromgeving in speciaal voor de procestechniek. Het is de eerste leeromgeving in deze vorm in Oost-Nederland.