Donderdag 14 juni 2018 organiseerde het PraktijkCentrum ProcesTechnologie  Oost-Nederland haar tweede jaarconferentie “The Challenge !” in de Grolsch Veste te Enschede.

Meer dan 120 deelnemers hebben tijdens dit evenement kennis genomen van de standpunten en visie van de key-note speaker Eddy van Hijum en de daarop volgende forum discussie met deelnemers uit de regionale politiek, onderwijsgeledingen, bedrijfsleven en oud leerlingen op de toekomst voor de Proces- en Voedingsmiddelenindustrie in Oost Nederland, waarbij men eensluidend tot de conclusie gekomen is dat: “Excelleren de meest voor de hand liggende oplossing is om in deze sector te overleven”.

Aansluitend waren er 6 verschillende workshops welke door de deelnemers als zeer boeiend, verhelderend en inspirerend ervaren werden.

Tijdens het afsluitende netwerkdiner was de algehele tendens een goed georganiseerd en prima evenement welke zeker voor herhaling vatbaar is.

Langs deze weg willen we alle deelnemers die ervoor gezorgd hebben dat dit congres wederom een groot succes geworden is hartelijk danken voor hun inzet en betrokkenheid richting het PCPT en kijken nu al met vertrouwen vooruit naar het organiseren van ons congres van volgend jaar.

Een impressie gemaakt door 1Twente:

 

Pin It on Pinterest

Share This