Op zaterdag 8 september 2018, van 11.00-16.00 is de eerste editie van Oyfo LIVE! Het nieuwe Hengelose Kunst & Techniekfestival. Het is een open dag, maar dan geheel vernieuwd, net even anders. Een leuke dag voor het hele gezin. Voor alle leeftijden is er wel iets leuks te zien of beleven. Laat je verrassen en kom gewoon langs, we willen je graag ontmoeten en je zelf laten ervaren wat jij bij Oyfo kunt leren!

Doe mee en beleef beeldende kunst, dans, theater, muziek of techniek

Er zijn op Oyfo LIVE! de hele middag interessante demonstraties dans, theater, muziek, beeldende kunst en techniek te zien. Doe mee met leuke workshops en open lessen. Je kunt zilver gieten, een tekenrobot maken, bezig gaan met virtual reality en 3D pennen, lego robotjes programmeren, de chocolate challenge doen en nog veel meer. Ook kun je muziekinstrumenten uitproberen en informatie krijgen over alle lessen, cursussen, en workshops in het seizoen 2018-2019.

Chocolate Challenge

11.00-16.00 Twente Nu Zaal

In de Twent Nu Zaal in Oyfo Techniekmuseum staat de Chocolate Challenge opgesteld. In de Chocolate Challenge ervaar je wat een procesoperator doet bij het maken van chocola met een machine.

Pin It on Pinterest

Share This