Stichting Bono

Leren en Werken

Een baan vinden waar jij blij van wordt? Stichting BONO helpt je daarbij met gratis opleidingen, persoonlijke begeleiding én met het netwerk van bedrijven en onderwijsinstellingen. Iedereen verdient een kans op een mooie baan. Dat is de overtuiging van Stichting BONO.

Scroll

Wat doet Stichting BONO

Als stichting bewegen we mee met de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Waar eerder de focus lag op jeugdwerkloosheid, ligt nu de focus meer op mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Denk hierbij aan de herintreding van vrouwen en ook de arbeidsparticipatie van oudere medewerkers. Als stichting heeft BONO een belangrijke focus in alles wat ze doen: maatschappelijk betrokken zijn én maatschappelijk verantwoord ondernemen stimuleren!

Waarom Process your Future?

“Stichting Bono zoekt samen met het bedrijfsleven naar mogelijkheden om BBL-trajecten aan te bieden en te begeleiden. Ook willen we samen invulling geven aan de participatiewet. Wij denken dat Process Your Future hier een goed platform voor is. Wij kijken er dan ook naar uit om samen te zoeken naar mogelijkheden in de zoektocht naar kwalitatief goede opgeleide medewerkers. Samen staan we sterker, op naar de toekomst!”

Werken bij Stichting BONO?

Volg ons op social media