Zeton

Zeton is een ontwerper en bouwer van innovatieve labschaal-systemen, proefinstallaties, demonstratie-installaties en kleine modulaire productiefabrieken. Met meer dan 160 collega’s ontwikkelt en bouwt Zeton ‘custom-made’ installaties. Daarbij maken ze gebruik van de laatste innovaties in procesontwerp, meet- en regeltechniek en passen ze de hoogste veiligheidsstandaarden toe.

Scroll

Betrokken zijn van begin tot eind

Werken bij Zeton betekent betrokken zijn van begin tot eind van een project. Van het vroege ontwerp tot de constructie, maar ook tijdens de testfase en oplevering op locatie. Duurzaamheid is daarin steeds vaker het sleutelwoord. Bijvoorbeeld: recyclebare polymeren uit hernieuwbare grondstoffen, die gebruikt worden voor duurzame oplossingen in de verpakkings- of vliegtuigindustrie. Dit maakt werken bij Zeton, in tegenstelling tot veel andere bedrijven, echt uniek.

Waarom Process Your Future?

Onze medewerkers staan bij ons op één. Daarom investeren we volop in hun opleiding en ontwikkeling. Een samenwerking met Process Your Future past in deze filosofie. Wij creëren een omgeving waarin iedereen wordt gestimuleerd en geprikkeld om zichzelf te ontwikkelen. Daarnaast zijn er doorgroeimogelijkheden genoeg. Laten we samen verder groeien!

Werken bij Zeton?

Volg ons op social media