Wouter Witzel

Altijd daar wanneer je ze nodig hebt! Een product leveren, dat doen er veel. Maar zorgen dat je er bent als het nodig is, dat kenmerkt Wouter Witzel. De fabrikant van vlinderkleppen heeft jarenlange ervaring. Dankzij de innovatieve werkwijze is Wouter Witzel in staat hoogwaardige vlinderkleppen en aandrijven te ontwikkelen en produceren. Naast een breed standaard assortiment is er bij Wouter Witzel ruimte voor het bieden van speciale oplossingen of verbeteringen, afgestemd op de wensen van de klant.

Scroll

De producten van Wouter Witzel

De producten van Wouter Witzel vind je terug in pijpleidingen. Denk aan afsluiters, regelkleppen en terugslagkleppen. Het gaat dan vooral om de scheepvaart en industrie waar de toepassingen veel gebruikt worden.

Waarom Process Your Future?

“Als regionale werkgever in de maakindustrie met een internationaal karakter vinden wij het erg belangrijk om een bijdrage te leveren aan ‘Process your Future’! Een samenwerking tussen het onderwijs en het bedrijfsleven is een must voor ons. We bieden dan ook regelmatig aan om bij ons op locatie praktijkervaring op te doen in een inspirerende omgeving met leuke enthousiaste collega’s.”

Werken bij Wouter Witzel?

Volg ons op social media