Home Bedrijven en Scholen Process KLK Kolb Specialties B.V.

KLK Kolb Specialties B.V.

Wedden dat je de afgelopen dagen in aanraking bent geweest met producten van KLK Kolb! Zij maken namelijk oppervlakte actieve stoffen (surfactants) die gebruikt worden in de productie van wasmiddelen, shampoos, maar ook voor medicijnen en de productie van textiel.

Scroll

Chemische specialiteiten

Chemische specialiteiten; daar staat KLK Kolb bekend om. De belangrijkste producten die KLK Kolb maakt zijn vetalcohol ethocxylaten, fosfaat esters, alcohol sulfaten, ester quats, triglyceride ethoxylaten, sorbitan esters en andere chemicaliën. Kortom: het bedrijf verwerkt natuurlijke en synthetische grondstoffen in hoogwaardige producten. Dat doen ze op 3 locaties (Zwitserland en Nederland). Door productontwikkeling, vaak in nauwe samenwerking met klanten in het eigen R & D-centrum, bedient KLK Kolb met succes een breed scala aan markten.

Waarom Process Your Future?

“Binnen KLK Kolb zijn wij altijd op zoek naar nieuwe procesoperators. Wij vinden het belangrijk om jonge mensen enthousiast te maken voor het operator vak. Vandaar onze logische samenwerking met Process Your Future. Om jonge mensen te enthousiasmeren en kennis te laten maken met de wereld van chemie.”

Werken bij KLK Kolb Specialties B.V.?

Volg ons op social media