Home Bedrijven en Scholen Process Brusche Process Technology

Brusche Process Technology

Ontwikkelt, ontwerpt en bouwt duurzame procesinstallaties, pilot- en demonstratie-installaties. Bij Brusche hebben ze liquefaction en de productie van hernieuwbare chemicaliën en synthetische brandstoffen.

Scroll

Focus op duurzaamheid en efficiëntie

Voor de klanten in de voedsel-, farmaceutische, chemische en afvalverwerkende industrie neemt Brusche het gehele traject van basic design tot realisatie op zich. Als totaal, maar ook specifieke engineeringopdrachten. Met focus op duurzaamheid en efficiëntie helpen ze hun relaties hun doelen te bereiken en tegelijkertijd hun impact op het milieu te minimaliseren. Deze aanpak leidt tot een betrouwbare en duurzame procesoplossing.

Waarom Process Your Future?

Brusche wil samen werken aan een goede toekomst voor de volgende generaties. Dit gaat verder dan alleen het bouwen van installaties en creatieve techniek. “Wij zien het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van jongeren en hen te enthousiasmeren voor techniek – specifiek de procestechniek. Goed getrainde procesoperators zijn cruciaal voor de procesindustrie en voor het optimaal gebruik en onderhoud van installaties.

Werken bij Brusche?

Volg ons op social media