Vivera

Eén van de 3 grootste producenten van plantaardige vleesvervangers? Dat is Vivera. In heel Europa vind je de plantaardige producten van Vivera. Dagelijks werken zo’n 500 mensen in een van de vestigingen in Holten, Rijssen en Vriezenveen.

Scroll

Goodness Movement

Vivera roept iedereen op om zich aan te sluiten bij de Goodness Movement. Hoe meer mensen meedoen en minder vlees eten, hoe beter het is voor de wereld. Of je flexitarier, vegetariër of veganist bent, iedereen is welkom bij de Goodness Movement. Iedereen in beweging brengen en het zo gemakkelijk mogelijk maken om de switch naar plantaardig te maken; daar gaat Vivera voor. Dat doen ze door producten te maken die wat smaak en bite betreft net zo lekker zijn als vlees. Verder hebben ze heerlijke vegetarische recepten en veganistische recepten met gemakkelijke ingrediënten en bereidingswijzen.

Innovatie en ondernemerschap zijn de belangrijkste pijlers van het succes. Dat Vivera in de top 40 van meest inspirerende bedrijven van Nederland staat, maakt ze best wel een beetje trots.

Waarom Process Your Future?

“Door de groei van de afgelopen jaren vinden we het erg belangrijk om te investeren in medewerkers door middel van gerichte opleidingen voor onder andere operators. We gaan in de aankomende jaren productielijnen automatiseren, dit vraagt van huidige en nieuwe medewerkers nieuwe vaardigheden. Wij willen deze uitdaging graag aangaan in samenwerking met Process Your Future.”

Werken bij Vivera?

Volg ons op social media