Bolletje

Sinds 1867 is Bolletje de vindingrijke bakker van voedzame én lekkere producten. Bolletje staat dichtbij, is leidend in kwaliteit en maakt – met liefde en bakmanschap – goede voeding bereikbaar voor iedereen. Oorspronkelijk de bakker van beschuit, maar inmiddels ook van crackers, knäckebröd, ontbijtgranen, tussendoortjes, Pepsels, ontbijtkoek, roggebrood, koekjes, Schuddebuikjes én kruidnoten.

Werken bij Bolletje betekent de passie van toen combineren met de technieken van nu. Onze teams zijn even divers als ons assortiment en wij zijn trots op alle Bolletje bakkers. Bij Bolletje doen we er dan ook alles aan om collega’s vitaal, geïnspireerd en veilig te houden.

Scroll

Process Your Future

Bolletje werkt nauw samen met Process Your Future, omdat het belangrijk is dat het onderwijs en werkgevers dichter naar elkaar toe groeien. Beide partijen versterken elkaar in de zoektocht naar nieuw talent, maar ook continue ontwikkeling van (technologische) vooruitgang en de daarbij benodigde onderwijsvraagstukken.

Ook is het netwerk een uitstekende gelegenheid om ervaringen, kennis en uitdagingen te delen met bedrijven die zich ook in de procesindustrie bevinden. Samen staan we sterk.

Werken bij Bolletje?

Volg ons op social media