Huuskes

‘Met liefde voor lekker eten en drinken bijdragen aan gezondheid, geluk en herstel’. Dit doen we door met vakmanschap de meest lekkere en voedzame producten te bereiden. Dit samen met een uitgebreid assortiment boodschappen en slimme logistiek maakt ons de totaalleverancier voor zorg en bedrijfscatering. 

Scroll

Wij zijn lid

We ondersteunen de mensen die het dichtst bij de patiënten, cliënten en gasten staan. Dit doen we met gedegen advies, bewezen concepten en ervaren specialisten. Tot slot blijven we innoveren omdat het altijd beter kan. Voor patiënten, cliënten en gasten, voor onze klanten, eigen medewerkers, dierenwelzijn en milieu.

Huuskes is totaalleverancier, producent en kennispartner in eten en drinken voor de zorg en bedrijfscatering. Al sinds 1956 werken wij met een team van inmiddels meer dan 1.100 medewerkers aan lekker en gezond eten en drinken voor onze klanten.

Waarom Process Your Future?

“Huuskes is lid geworden omdat wij ook het belang onderschrijven van voldoende en goed opgeleid personeel voor de levensmiddelenindustrie.”

Werken bij Huuskes?

Volg ons op social media