Grolsch

Bier met karakter

Grolsch brouwt al meer dan 400 jaar bier, wij zijn trots op onze merken en mensen. Werken bij Grolsch betekent samen met je collega’s bijdragen aan verbetering, vernieuwing en groei van onze Brouwerij en de tevredenheid van onze klanten. We houden van uitgesproken collega’s met concrete plannen die hun verantwoordelijkheid nemen en eigen ideeën hebben. Daarnaast stimuleren we zelfstandigheid en moedigen talent aan. 

Scroll

Tijd voor Echt Karakter

We geloven dat het beste bier wordt gemaakt met de inzet van de beste mensen, die zichzelf kunnen zijn! Bij Grolsch is het Tijd voor Echt Karakter en komt procestechniek in alle facetten terug van het brouwen van bier tot aan het afvullen van onze producten in fles, vust of blik.

Waarom Process your Future?

“Het brouwen van bier valt en staat met procestechniek, of het nu gaat om de behandeling van ons bronwater, het malen van mout, het meten van alcohol in ons bier of het verpakken van onze bieren. We bieden al meer dan 400 jaar banen aan die gericht zijn op procestechniek en de invullingen van deze banen gaan met de tijd mee. Samen met Process Your Future willen we de nieuwe generatie enthousiast maken over procestechniek, maar willen we ze ook op juiste manier klaarstomen zodat zij met de veranderingen binnen onze branche mee kunnen gaan en we de komende 400 jaar bier kunnen blijven brouwen en verpakken!”

Werken bij Grolsch?

Volg Grolsch op social media