Home Bedrijven en Scholen Food De Dessert Meesters

De Dessert Meesters

De Dessert Meesters is een familiebedrijf. Het bedrijf begon als een hoogwaardige ijssalon opgericht in 1925, die in 2014 werd overgenomen door Roerink Food Family. Onze missie is om de kwaliteit van een ijssalon naar uw winkel te brengen. Als Premium Private Label leverancier staan smaak en kwaliteit hoog in het vaandel bij ons bedrijf. Grootschalige retailers verkopen ons ijs over de hele wereld. 

Scroll

Onze testkeuken

Nieuwe en bestaande producten worden ontwikkeld en verbeterd in onze testkeuken. We vinden het leuk om trends te volgen en ons onderzoek te doen, zodat er altijd nieuwe smaken beschikbaar zijn. Duurzaamheid is belangrijk voor ons. Wij zijn niet alleen een flexibele en betrouwbare strategische partner, maar geloven ook dat de omgeving echt waardevol is.

Waarom Process your Future?

“In onze moderne productielocatie in Oldenzaal zijn we door groei altijd op zoek naar gekwalificeerd personeel van Procesoperator tot Logistieke medewerkers. Onze productieprocessen voor het bereiden van ijsmixen en afvullen van verschillende ijssoorten, inclusief sausen en inclusies bieden uitdagende werkplekken. Het is voor onze toekomst belangrijk dat we aansluiting houden met de verschillende opleidingen zodat er voldoende in- en doorstroom is van gemotiveerde jonge afgestudeerden. Wij willen laten zien dat werken in de procesindustrie en dan met name in de voedingssector leuk is.”

Werken bij De Dessert Meesters?

Volg ons op social media