Bolscher

Volhoudbaar eten consumeren moet het nieuwe normaal gaan worden. Dat is de overtuiging van Bolscher. Het familiebedrijf uit Enter staat voor kwaliteit. Al vier decennia lang. Naast de trots van het bedrijf, roodvlees, levert Bolscher ook vis, zuivel, kaas en maaltijden.

Scroll

Wat doet Bolscher

De vlees-/voedselindustrie heeft te maken met grote milieuthema’s. Bolscher wil een leidende rol spelen in het terugdringen van CO2 uitstoot. Dat is ook de reden dat ze zich bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe circulaire ‘minder vlees’ concepten en initiatieven voor kleinschalige regionale vleesproductie. Zo ontwikkelt Bolscher burgers die naast vlees ook 50% groenten bevatten.

Dat duurzaamheid en het milieu belangrijk zijn blijkt ook uit het feit dat de administratie zo goed als papierloos is, verpakkingen recyclebaar zijn en Bolscher de stroom opwekt dankzij 1.500 zonnepanelen.

Waarom Process Your Future?

“We zien een verandering plaatsvinden binnen ons bedrijf. Langzaam verschuiven we van het produceren van dierlijke producten naar het ook produceren van plantaardige producten. Dat maakt dat de technieken veranderen en ook de kennis en kunde van de mensen die binnen onze organisatie werken. Samen met Process Your Future willen wij de uitdaging aangaan en ervoor zorgen dat de nieuwe generatie dit mooie werk kan blijven doen.”

Werken bij Bolscher?

Volg ons op social media