processyourfuture-def@2x

Wij stellen uw mening op prijs!

Beste ,

Op 6 juni 2019 bent u aanwezig geweest bij de derde jaarconferentie van het PraktijkCentrum ProcesTechnologie Oost Nederland (PCPT) ‘ProcessYourFuture.nu’.

Wij hopen dat u hierdoor geïnspireerd bent geraakt en willen graag feedback van u ontvangen, weten wat u er van hebt meegenomen, zodat wij onze conferentie volgend jaar nog beter op uw behoeften kunnen laten aansluiten.

Daarom treft u hieronder een korte vragenlijst aan. Wij zouden het erg plezierig vinden als u de moeite wil nemen deze in te vullen en aan ons terug te sturen.

Het zal ongeveer 5 minuten van uw tijd kosten.

Als u deze enquête reeds heeft ingevuld, wilt u deze reminder dan als niet-gezonden beschouwen? Sorry voor het spammen!
pcpt-logo-new-shadow
Praktijk-Centrum ProcesTechnologie Oost
Het Praktijkcentrum Procestechnologie Oost (PCPT) is een samenwerkingsverband voor de proces- en voedingsmiddelenindustrie in Oost-Nederland samen met ROC van Twente, AOC Oost Saxion.

De bedrijven in de proces- en voedingsmiddelentechnologie voorzien een snel oplopend tekort aan operators door pensionering van personeel. Het vergroten van de instroom van nieuw personeel is een belangrijke opgave voor de partners in de coöperatie PraktijkCentrum ProcesTechnologie Oost-Nederland.

Doel van het PCPT is innovatieve opleidingen te creëren voor zowel jongeren als werkenden. In deze opleidingen moeten studenten leren hoe zij hun arbeidsmarktwaarde als gediplomeerde werknemer kunnen behouden.facebook twitter