processyourfuture-def@2x

Morgen is het zo ver...

ProcessYourFuture.nu: de derde Jaarconferentie PCPT Oost

Beste ,

U heeft zich aangemeld voor "ProcessYourFuture.nu", de derde jaarconferentie van het PraktijkCentrum ProcesTechniek Oost-Nederland op 6 juni 2018 van 15:30 tot 21:00 uur in de Grolsch Veste in Enschede.

Deze derde jaarconferentie van het PraktijkCentrum ProcesTechnologie Oost-Nederland is helemaal volgeboekt. Het belooft een uitdagende en inspirerende conferentie te worden, gericht op kennisdeling en kennisvalidatie tussen onderwijsinstellingen, beleidsmakers en bedrijven in de procestechnologie en levensmiddelenindustrie in Oost-Nederland. Met inspirerende sprekers en de lancering van het E-Learning platform ProcessYourFuture.nu.

Bovendien wordt het "afscheidsfeestje" van PCPT-directeur Henk Zengerink en kunt u kennismaken met zijn opvolgster: Lieseth Bakker-Brusse.

Route en parkeren

De Grolsch Veste is zeer goed bereikbaar per auto, per fiets of met het openbaar vervoer. NS Station Enschede Kennispark bevindt zich direct tegenover het stadion, De Grolsch Veste beschikt over 1000 parkeerplaatsen en de fietssnelweg F35 loopt langs het stadion.
de-grolsch-vest-03
pcpt-logo-new-shadow
Praktijk-Centrum ProcesTechnologie Oost
Het Praktijkcentrum Procestechnologie Oost (PCPT) is een samenwerkingsverband voor de proces- en voedingsmiddelenindustrie in Oost-Nederland samen met ROC van Twente, AOC Oost Saxion.

De bedrijven in de proces- en voedingsmiddelentechnologie voorzien een snel oplopend tekort aan operators door pensionering van personeel. Het vergroten van de instroom van nieuw personeel is een belangrijke opgave voor de partners in de coöperatie PraktijkCentrum ProcesTechnologie Oost-Nederland.

Doel van het PCPT is innovatieve opleidingen te creëren voor zowel jongeren als werkenden. In deze opleidingen moeten studenten leren hoe zij hun arbeidsmarktwaarde als gediplomeerde werknemer kunnen behouden.facebook twitter