logo-pyf

Nieuws van het
Praktijkcentrum Procestechnologie Oost-Nederland

VR Training academy

Graag brengen wij jullie op de hoogte van een nieuwe VR training academy voor bedrijven.  Op dit grensverleggende platform voor VR trainingen in de industrie vinden jullie diverse VR trainingen zoals NEN 3140 VOP. Meer info via de link Performance Analytics - VR Training Academy

Samen komen we verder!

Samen komen we verder!
Maak kennis met een van de nieuw leden van Process Your Future uit het onderwijs, het Stedelijk Lyceum.  Welkom aan boord, Maike Warrink. En op naar een mooie samenwerking!

Samen zetten we Twente als techniekregio op de kaart!

Samen zetten we Twente als techniekregio op de kaart!
Samen zetten we Twente als techniekregio op de kaart! Met de Week van de Proces en Voedingsmiddelentechnologie laat PYF – in samenwerking met lokale partners – kinderen al op jonge leeftijd kennismaken met techniek. Zo leren kinderen met welke technieken bedrijven in onze regio werken.

Mooi Werk!

Mooi Werk!
Werken in de procestechniek en levensmiddelenindustrie is uitdagend, afwisselend en geeft heel veel voldoening. Dat kunnen wij wel beweren, maar wie kunnen dat nu beter uitleggen dan al die kanjers die werken in deze boeiende sector?

Twentestage.nl

Twentestage.nl
Zeker in deze tijd is het heel belangrijk dat zoveel mogelijk studenten stage lopen en zo werkervaring opdoen. De provincie Overijssel stelt subsidiebedragen beschikbaar voor de interne begeleiding van potentiële vakmensen. Twentestage helpt je bij de aanvraag van deze subsidies.

Agenda

De komende weken zijn er geen publieke activiteiten in het kader van Process Your Future.
facebook twitter linkedin instagram