challenge kop

Dank voor uw deelname!

Beste lezer,

Op 14 juni 2018 bent u aanwezig geweest bij de tweede conferentie van het PraktijkCentrum Procestechnologie Oost Nederland (PCPT) ‘The Challenge’, waarin wij middels presentaties en diverse workshops aandacht hebben besteed aan het werven, boeien en binden van operators in de procestechnologie.

Wij hopen dat u hierdoor geinspireerd bent geraakt en willen graag feedback van u ontvangen, weten wat u er van hebt meegenomen, zodat wij onze conferentie volgend jaar nog beter op uw behoeften kunnen laten aansluiten.

Daarom treft u hieronder een korte vragenlijst aan. Wij zouden het erg plezierig vinden als u de moeite wil nemen deze in te vullen en aan ons terug te sturen.

Het zal ongeveer 5 minuten van uw tijd kosten.


pcpt-logo-new-shadow
Praktijk-Centrum ProcesTechnologie Oost
Het Praktijkcentrum Procestechnologie Oost (PCPT) is een samenwerkingsverband voor de proces- en voedingsmiddelenindustrie in Oost-Nederland samen met ROC van Twente, AOC Oost Saxion.

De bedrijven in de proces- en voedingsmiddelentechnologie voorzien een snel oplopend tekort aan operators door pensionering van personeel. Het vergroten van de instroom van nieuw personeel is een belangrijke opgave voor de partners in de coöperatie PraktijkCentrum ProcesTechnologie Oost-Nederland.

Doel van het PCPT is innovatieve opleidingen te creëren voor zowel jongeren als werkenden. In deze opleidingen moeten studenten leren hoe zij hun arbeidsmarktwaarde als gediplomeerde werknemer kunnen behouden.facebook twitter