challenge kop

Nog een paar dagen...

The Challenge: Jaarconferentie PCPT Oost

Beste lezer,

U heeft zich aangemeld voor "The Challenge", de jaarconferentie van het PraktijkCentrum ProcesTechnologie Oost-Nederland op 14 juni 2018 van 15:30 tot 21:00 uur in de Grolsch Veste in Enschede.

Uitdagend programma

Eddy van Hijum, gedeputeerde van de provincie Overijssel, opent het symposium en gaat de discussie aan tussen beleidsmakers, het bedrijfsleven, onderwijs en oud-studenten. Vervolgens zijn er workshops en wordt het symposium afgesloten met een netwerkborrel en een buffet.

Route en parkeren

De Grolsch Veste is zeer goed bereikbaar per auto, per fiets of met het openbaar vervoer. NS Station Enschede Kennispark bevindt zich direct tegenover het stadion, De Grolsch Veste beschikt over 1000 parkeerplaatsen en de fietssnelweg F35 loopt langs het stadion.
de-grolsch-vest-03
pcpt-logo-new-shadow
Praktijk-Centrum ProcesTechnologie Oost
Het Praktijkcentrum Procestechnologie Oost (PCPT) is een samenwerkingsverband voor de proces- en voedingsmiddelenindustrie in Oost-Nederland samen met ROC van Twente, AOC Oost Saxion.

De bedrijven in de proces- en voedingsmiddelentechnologie voorzien een snel oplopend tekort aan operators door pensionering van personeel. Het vergroten van de instroom van nieuw personeel is een belangrijke opgave voor de partners in de coƶperatie PraktijkCentrum ProcesTechnologie Oost-Nederland.

Doel van het PCPT is innovatieve opleidingen te creƫren voor zowel jongeren als werkenden. In deze opleidingen moeten studenten leren hoe zij hun arbeidsmarktwaarde als gediplomeerde werknemer kunnen behouden.facebook twitter